Ons team staat voor u klaar!

WIJ MAKEN WERK VAN UW GEZONDHEID!!

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment van producten aan. Naast de klassieke geneesmiddelen zijn er ook talrijke niet-voorschriftplichtige produkten en cosmetica verkrijgbaar. Allen met persoonlijk advies en begeleiding in uw keuze. Farmaceutische zorgverstrekking en productkeuze op wetenschappelijke basis zijn voor ons primordiaal!

ONS GAMMA :

allopathie of klassieke geneeskunde

Bij een zelfzorggesprek (een vraag in de apotheek zonder voorschrift) zullen we u advies verlenen volgens het WHAM principe; er wordt nagegaan voor Wie het geneesmiddel moet dienen, Hoelang en Hoe de klachten kunnen omschreven worden, welke Acties de patiënt reeds ondernomen heeft en of er chronische Medicatie wordt ingenomen. Op basis van de bekomen informatie wordt een product geadviseerd of raden wij u aan een arts te consulteren (doorverwijzing). Bij een zorggesprek (medicatie op voorschrift) wordt bij een 1ste aflevering uitvoerig uitgelegd hoe, hoelang en waarom u een geneesmiddel moet nemen; er wordt tevens extra gecontroleerd op eventuele interacties met uw bestaande medicatie. Als u dit wenst, maken we een medicatieschema. Mocht u advies wensen omtrent een discreet probleem, kan u een (telefonische) afspraak maken en dit buiten de openingsuren van de apotheek in alle rust en sereniteit met ons bespreken. We zijn er van overtuigd dat als we voldoende tijd besteden aan u en het geneesmiddel dit alleen uw gezondheid ten goede komt. Gelieve om deze redenen ook steeds uw eID kaart mee te brengen naar de apotheek; zo kunnen we alle nodige gegevens opslaan in uw farmaceutisch dossier.

fytotherapie of plantengeneeskunde (VSM, Tilman, Vitafytea, Vogel, Vitanza, Meta Pharma...)

sport voedingssupplementen (Trisport pharma, Davitamon)

voedingssupplementen : vitamines, tonica, anti oxidantia, omega 3 vetzuren, glucosamine en niet-gedenatureerd collageen type II voor artrose ... Bij voorkeur werken wij met voedingssupplementen met een APB label; deze producten worden door een extern laboratorium extra gecontroleerd; enkel op die manier bent u zeker van de kwaliteit van uw voedingssupplement.

veterinaire producten (op voorschrift of ontworming/ antiparasitaire producten zonder voorschrift)

verzorging voor gezicht en lichaam : bij ons vindt u volgende cosmetica: La Roche Posay; dermatologie en maquillage Louis Widmer Vichy Lierac Roc Avène Eucerin Bodysol Mustela / Galenco Bioderma Wij beschikken over en huidanalyse toestel van Callegari waarmee we uw hydratatiegraad, vetgehalte, huidouderdom en/ of fototype kunnen bepalen; u kan deze parameters vrijblijvend en zonder afspraak testen in de apotheek. Voor optimale resultaten is het best dat u zonder make up naar de apotheek komt. Een huidanalyse duurt een 10 tal minuutjes.

nutricosmetica zoals Solenium intense, Ymea , Aomix

allerhande verbandmateriaal en medische hulpmaterialen Futuro, Compeed, Epitact, ... Bota therapeutische kousen en steunkousen; vraag ons advies om uw maat en type te bepalen halskragen bloeddrukmeters bloedglucosemeters

mani- en pedicuremateriaal : wij werken hoofdzakelijk met Vitry - kwaliteit nagelknippers glasvijlen epileerpincetjes nagelpolijsters voetraspen

babyvoeding (1ste, 2e en 3e leeftijdsvoedingen) en babyproducten (cosmetica, spenen, zuigflessen, drinkbekers...)

huisgemaakte bereidingen ; vaak kunnen wij door vermenging van actieve ingrediënten unieke formules aanmaken.

Wij proberen onze stock zoveel mogelijk aan te passen naar uw wensen en noden. Mocht er toch een product toch niet voorradig zijn, weet dan dat wij 5x per dag bevoorraad worden door 2 verschillende farmaceutische groothandels uit 2 verschillende provincies; wat mogelijk maakt om de meeste producten binnen enkele uren in de apotheek beschikbaar te hebben. (U kan onze beleveringstijden bekijken in de rubriek "bestellingen")

VERHURING: Wij verhuren aerosoltoestellen, krukken voor volwassenen en kinderen en een babyweegschaal. Ook een Rhinoflow (om de neus te spoelen) en een toestel om moedermelk af te kolven kan gehuurd worden mits bestelling.

BANDAGISTERIE : Wij beschikken over een bandagisten-vergunning en leveren dus medische materialen voor de verzorging van stoma's en incontinentie-problemen aan terugbetaald tarief.

AEROSOL-THERAPIE : Wij verhuren aerosoltoestellen van het merk OMRON CXPRO. Wij verkiezen dit merk omdat dit toestel, in tegenstelling tot andere types (ultrasone), een voldoende verneveling van de geneesmiddelen in suspensie zoals Pulmicort of Flixotide garandeert en dus voor optimale efficiëntie van de behandeling zorgt. Maskers en toebehoren zijn eveneens bij ons beschikbaar (om hygiënische redenen uitsluitend in aankoop).

ZUURSTOFTHERAPIE : Gasvormige zuurstof wordt persoonlijk aan huis geleverd met begeleiding door de gespecialiseerde firma AIR PRODUCTS en /of OXYCURE. Opstarten van de zuurstoftherapie kan meestal de dag van de bestelling gebeuren. Bestellingen en facturatie verlopen steeds via de apotheek; gelieve er wel rekening mee te houden dat de terugbetaling van zuurstoftherapie onderworpen is aan specifieke regels. Kom gerust langs voor extra info.

THUISZORGMATERIALEN: Zowel kleine als grote hulpstukken voor thuiszorg kunnen aangekocht of gehuurd worden. We denken dan bv. aan krukken, rolstoelen, ziekenbedden, rollators, bedtafels, serumstaanders e.a. Vraag vrijblijvend naar meer info en/of prijzen.

INCONTINENTIEMATERIAAL: Maak gerust een afspraak zodat we in alle discretie en vertrouwen kunnen nakijken welk type en welke maat incontinentiemateriaal voor u het best geschikt is. Er zijn immers verschillende mogelijkheden, die we kunnen afstemmen op uw persoonlijk probleem. Bovendien dienen we de correcte maat en absorptiegraad te bepalen. We helpen u opstarten dmv stalen.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.